Известие

Collapse
No announcement yet.

комплект носачи за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• хахах чЕкай ти, да ти каже
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Сакън!
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Сакън!
        Сакън несъм
        Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Сакън!
          Въпрос на време е
          156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Стига бееее, тва ако е Цвятко, мнооооо сдържан.......
            Да ни си е паднал на главата....
            Или може би е станал нов човек.....
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
              Стига бееее, тва ако е Цвятко, мнооооо сдържан.......
              Да ни си е паднал на главата....
              Или може би е станал нов човек.....
              Несъм никакъв Цвятко,името мие Николай.
              Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Сори за спама,ама кой е тоя Цвятко че всички скочиха като дявол от тамян.
                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                  Сори за спама,ама кой е тоя Цвятко че всички скочиха като дявол от тамян.
                  Колегата Nightraider, който е с бан.

Comment

• Колеги моля,помагайте.На 06.03.13г си поръчах прословутите носачи от немския сайт/ATP/.Пратиха ми мейл 108.50+19.80 такси = 128.30 евро.Взеха ми паричките от картата,и си ги чаках.Днес 15.03.13г. идват DHL,носят един дълъг,широк и тесен кашон/много лек ми се стори/.На него моите данни,викам си че сигурно са сменили опаковките,защото сте показвали снимки как изглежда кашона.Аз си се подписах,взех си кашона,хората си отидоха.Отварям го и изненада...Вътре една перка/за радиатор/,за Опел Корса на цена 94.50 евро.Някакъв лист на немски пише/нищо не разбирам/,няма подпис,печат само някакви неща за тая перка-там моето име не го пише.Сега какво да правя на някой друг да са му обърквали поръчката и как се процедира после..?Мисля да пиша и-мейл/на английски ще е че с немския ме няма/.Моля за някакви насоки че за първи път ми объркват заявката.Благодаря предварително

Comment

• Първоначално публикувано от Exhumator Покажи съобщение
                      Колеги моля,помагайте.На 06.03.13г си поръчах прословутите носачи от немския сайт/ATP/.Пратиха ми мейл 108.50+19.80 такси = 128.30 евро.Взеха ми паричките от картата,и си ги чаках.Днес 15.03.13г. идват DHL,носят един дълъг,широк и тесен кашон/много лек ми се стори/.На него моите данни,викам си че сигурно са сменили опаковките,защото сте показвали снимки как изглежда кашона.Аз си се подписах,взех си кашона,хората си отидоха.Отварям го и изненада...Вътре една перка/за радиатор/,за Опел Корса на цена 94.50 евро.Някакъв лист на немски пише/нищо не разбирам/,няма подпис,печат само някакви неща за тая перка-там моето име не го пише.Сега какво да правя на някой друг да са му обърквали поръчката и как се процедира после..?Мисля да пиша и-мейл/на английски ще е че с немския ме няма/.Моля за някакви насоки че за първи път ми объркват заявката.Благодаря предварително
                      Колега май единствено и само може да направиш рекламация за грешна доставка. Пиши им мейл барабар с няколко снимки с товарителницата на ДХЛ и опаковачния лист с фактурата към твоята доставка. В сайта като се логнеш имаш история на поръчките и може лесно да се види какво е поръчано респ. да покажеш какво си получил.....Из немските фирми все има някой с който може да се разбереш на английски...Ако искат да им върнеш грешната стока, то трябва да е за тяхна сметка, евентуално да ти дадат техен клиентски номер при съответния куриер. Успех.
                      Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

• Колеги, горещо ви препоръчвам ПейПал системата за разплащане. Спестява доста нерви и разправии.
                        Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                          Сори за спама,ама кой е тоя Цвятко че всички скочиха като дявол от тамян.
                          ....човек с който май само ти не си имал съприкосновение......и не си изгубил
                          Без лоши чувства!
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Ясно.мерси за инфото
                            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Хммм,пак съм аз с моя проблем.Написах им мейл в петък 15.03 а днес неделя 17.03 дойде отговор.направо ще пейстна отговора:Hello,
                              we know that and we are verry sorry about it. Your parcel is on the way to you, because the other customer was getting your part.
                              Can you please sent us the wrong parcel back and we will refound you the shipping costs.
                              Best regards,Michaela Nuernberger

накратко знаят за объркването.Сега обаче се чудя дали да им изпратя перката или да изчакам носачите и тогава да я пратя.Те са написали,че вече пътуват към мен,и аз да им пусна грешния кашон.Написали са че ще ми възстановят разходите/чудя се кой разходи:първите който направих 19.80 евро или тези който ще направя да им върна вентилатора.Обаче ме е страх да не остана без нищо,ако им пратя кашона/и то ако е за моя сметка/

Comment

• Първоначално публикувано от Exhumator Покажи съобщение
                                Хммм,пак съм аз с моя проблем.Написах им мейл в петък 15.03 а днес неделя 17.03 дойде отговор.направо ще пейстна отговора:Hello,
                                we know that and we are verry sorry about it. Your parcel is on the way to you, because the other customer was getting your part.
                                Can you please sent us the wrong parcel back and we will refound you the shipping costs.
                                Best regards,Michaela Nuernberger

накратко знаят за объркването.Сега обаче се чудя дали да им изпратя перката или да изчакам носачите и тогава да я пратя.Те са написали,че вече пътуват към мен,и аз да им пусна грешния кашон.Написали са че ще ми възстановят разходите/чудя се кой разходи:първите който направих 19.80 евро или тези който ще направя да им върна вентилатора.Обаче ме е страх да не остана без нищо,ако им пратя кашона/и то ако е за моя сметка/
                                Споко, ще си ги получиш. Ще ти платят разходите по връщането на грешната част.
                                Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Working...
                                X